Friday, October 28, 2011

LATIHAN INDUSTRI..SAPE YANG TENGAH CARI TEMPAT?

Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya ( PICC ), Putrajaya menerima pelajar yang ingin menjalankan Latihan Industri. Jadi kepada sesiapa yang berminat, boleh cuba hantar resume dan surat permohonan ke alamat :

Timbalan Setiausaha Bahagian
Seksyen Pengurusan Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya
Dataran Gemilang, Presint 5
62 000 Putrajaya
( u.p.: Encik Abdul Aziz bin Mahamad Zabidin )

Kelebihan kepada pelajar-pelajar yang mengambil jurusan Pelancongan, Perniagaan, Kesetiausahaan, Pengurusan Pejabat dan IT.

Elaun sebanyak RM 15.00 sehari untuk tempoh 3 bulan sahaja akan diberikan oleh kerajaan Malaysia.


Untuk mengenali lebih lanjut tentang PICC, klik DI SINI


Kataku : Orang PICC ramah-ramah belaka tapi ada masanya cepat "hoott"

19 comments:

  1. nama je duduk putrajaya tp benda2 mcm nie lgsg x tau.. pemalasnya hidup nie :(

    ReplyDelete
  2. hehhehe..tu pntgnye blog ni..leh tmbah2kan info..

    ReplyDelete
  3. eh lau bidang multimedia boley tak ??? tgah mencrik tmpat ni

    ReplyDelete
  4. bole je apply dlu..nnti boss akan wt prtmbangan..

    ReplyDelete
  5. Salam..klu nk mohon menjalani praktikal pertengahan tahun 2012 leh lg ke..?

    ReplyDelete
  6. kalau utk bln 6,7 still ada ksong tp utk bln 9 kitorang da ttp utk prmohonan sbb dah penuh

    ReplyDelete
  7. kalau nak mohon praktikal utk sesi july-november 2013 boleh tak ? jurusan pelancongan dan kesetiausahaan...

    ReplyDelete
  8. boleh buat prmohonan dan pihak picc akan kol utk buat pngesahan kksongan atau x sbb saya dah tak ddduk unit admin, so sya xsure sgt..

    ReplyDelete
  9. Oo.. Okay.. Thanks

    ReplyDelete
  10. penginapan disediakan atau kena cari sendiri ekk???

    ReplyDelete
  11. penginapan semua kna cri sndiri..tp kita sdiakan elaun per day..

    ReplyDelete
  12. Oo.. Okayy.. Mekasehh

    ReplyDelete
  13. kalau nk sent permohonan by email mcm mna eh?

    ReplyDelete
  14. bleh mohon lg ker?..Utk bulan April 2013

    ReplyDelete
  15. salam..sy nk hantar permohonan ke alamat yg d atas ni.. yg utk u.p masih org yg same ke ye?

    ReplyDelete
  16. PICC dah bawah Perbadanan Putrajaya dan tiada pengambilan pelajar praktikal lagi..

    ReplyDelete
  17. salam
    PICC masih terima internship tak? tq

    ReplyDelete
  18. salam, picc masih terima internship tak? tq

    ReplyDelete
  19. Xiaojie Amieza : kena kol PICC sbb PICC dah bukan gomen lagi..saya dah tak kerja kat situ lagi..

    ReplyDelete