Saturday, October 8, 2011

RAMAIKAN FOLLOWER, DAPATKAN PEMBACA




Nama Blog : aksarafendi.blogspot.com 

Nama Blogger : Effendi

Tahun Mula Berblog : 2010

Jumlah Follower : 35 orang

Jom klik SINI....

Tarikh Tutup : 10 Oktober 2011

Kataku : Untuk suka-suka

20 comments:

  1. salam kenalan..:D
    selamat pagi..lawat rakan2 blogger dari segmen yang sama..(^^,)

    ReplyDelete
  2. selamat pagi jgak..jom kita terjah rkan2 blogger yg lain..jenguk2 entry dorang..

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan daripada kancil

    datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog Kancil..

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

    ReplyDelete
  4. terjah dr segmen yang sama, salam perkenalan

    ReplyDelete
  5. kancil & yatie - segera sya terjah ke blog kamu..

    ReplyDelete
  6. Salam kenal, dari segmen yang same.

    Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

    =)

    ReplyDelete
  7. tetooiinkk!
    salam kenaii=]
    dari segmen yg sama juge!

    ReplyDelete
  8. bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...singgah dari segmen yang sama...hepi blogging ya..:)

    ReplyDelete
  10. hai. saya dari segmen HH yang sama. nak jemput jalan-jalan ke blog saya. sudah follow kamu :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  12. Terima kasih kerana sudi singgah blog www.hasrulhassan.com dan join segmen yang dianjurkan. Moga telah mendapat manfaat yang sepatutnya.

    Sekali lagi terima kasih dan semoga berblogging dengan jayanya.

    Ikhlas:
    HH

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan.singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan...

    dtg jenguk dan follow sini...=)

    ReplyDelete
  15. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..
    btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

    ReplyDelete
  16. dr segmen same

    http://ridzwanzones.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  18. salam kenal..dah follow awak.

    singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  19. Hye hye :)

    Miera dtg dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog Miera :D

    Salam Perkenalan !

    ReplyDelete