Thursday, November 17, 2011

JOM TERJAH


Terjumpa lak segmen Jom Terjah dari blog Cik NABILA MEDAN.. Godek punya godek rupenye segmen ni asal dari RILEX'S SEBENTAR.

Sebagai orang baru dalam dunia blogging ni, kena lah rajin-rajinkan diri mempromosikan blog pada kawan-kawan blogger yang hebat-hebat semua.

Jom lah join ramai-ramai sambil tukar-tukar link dan singgah menyinggah kat "rumah" kawan-kawan blogger yang lain.

Dah alang-alang tu, singgah la skali "rumah" saya ye..

Kataku : Nak kena sediakan karpet merah buat sesiapa yang sudi nak datang jenguk "rumah"

12 comments:

  1. asnie datang singgah dari segmen yg same k

    ReplyDelete
  2. singgah cni jenguk tuan belog... :)

    ReplyDelete
  3. pnaz singah sini . awak singah blog saya tapi x tingal kesan . huhu .. pnaz cari sebab nak follow balik . winkk2xx

    ReplyDelete
  4. thank sudi join jom terjah

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/11/senarai-segmen-jom-terjah.html

    ReplyDelete
  5. mana2.. karpet merah nya.. singgah da nie.. heee.. gurau je..

    ReplyDelete
  6. hye semua..tq ye..slmt brblogging..nnti sya follow blik..

    ReplyDelete
  7. salam kenal dan salam terjah sambil follow :)

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-terjah.html

    ReplyDelete
  9. asslamualaikum, alia terjah sini, hehe ^^

    http://aliasenyum.blogspot.com/2011/11/jom-terjah-reramai.html

    ReplyDelete