Friday, January 20, 2012

BERWAJAH BARU

Assalamualaikum

Pagi ni blog aku dah berwajah baru.. Terima kasih buat MIMIEY yang dah bersusah payah melayan Abang Fendi yang cerewet nak pilih kaler background kan.. Banyak sangat syarat yang aku bagi..Tak boleh ada bunga-bunga, tak boleh ada love-love, kaler belakang kena plain kaler..Ish sangat cerewet..

Nak buat sendiri memang tak pandai..Dulu masa kelas komputer sekolah dulu tak khatam study.. So, terbengkalai la ilmu yang ada.

Rasa bersemangat tengok wajah baru blog ni..Padahal blog orang lain lagi cun-cun kan..Ha, hasil dari jeles tengok blog orang lain la tu yang buatkan aku ubah wajah blog aku..

Ok kut kan kaler ni?

Ha..baik kata ok..cepat......



Kataku : Masih lagi hujan di luar..Allah Maha Pengasih

5 comments:

  1. trimakasih smua..kredit pd org yg tlg buatkan tu..

    ReplyDelete
  2. wajah br so mood pun lg bersemangat la :-)

    ReplyDelete
  3. ya btolll..rase cam nak hdap blog ni 24 jam..hahha pdhal xde apa pn dlm blog ni..haha

    ReplyDelete