Thursday, January 19, 2012

MAJLIS MERAIKAN AJK HARI PICC 2011

* Untuk makluman, semua gambar yang disertakan adalah kepunyaan FAISAL..aku pinjam sekejap ye..

Terima kasih tak terhingga buat Pengerusi Kelab dan jugak orang-orang yang terlibat dengan majlis meraikan AJK Hari PICC 2011.

Majlis yang diadakan simple je, cuma majlis makan-makan dan majlis sangat santai.

Majlis diadakan kat D' Tasik, Bangi ( dekat dengan Residence Hotel, Masjid Kubah Biru & UNITEN ) pada 17 Januari 2012.

Makanan sedap dan pemandangan tasik yang boleh tahan..

Jom layankan gambar-gambar yang aku pinjam ni :

pemandangan restoran waktu petang..atas tasik..

ye..mereka berdua sungguh teruja..aku biasa-biasa je ( bole caye ke ni? )

 tak sempat nak menjamah..tak pe, tak ada rezeki

 katanya ikan ni masak manis..bukan 3 rasa ye..yang penting sedap

 tomyam yang menggiurkan..best

 mintak maap..tak kenal nama makanan..yang aku tau, benda ni halal dan boleh makan..

 mereka sabar menunggu kawan-kawan yang lain

 Baba Din semangat tunjuk sijil penghargaan tu

 sengaja masukkan gambar En. Syukri yang tengah buat aksi ntah apa-apa tu

 sape pulak yang kacau aku makan ni? ish potong stim betol lah

 kekenyangan membuatkan En. Yuss terlelap..Epol tetap alert pada kamera kan..

 time ni semua dah kenyang..tak reti-reti nak bangun?

 semoga ikan ni masuk syurga sebab berbakti kepada manusia

 aku dapat layanan yang baik dari Baba Din..tettttttttttttttttttttttt

 anak siapakah ini? hahhahah ish cam nak kena gomol-gomol je pipi dia

 masa untuk balik selepas kenyang

 ooo..Fauzan sempat menghabiskan makanan yang terakhir

 En. Syukri merosakkan gambar

 Kenapa Fauzan tutup hidung tu?

 hari dah malam..pemandangan pun masih cantik

waktu untuk pulang

Kataku : Lama tak lepak makan dengan kengkawan...

6 comments:

  1. klo time lapar sure trliur..hehe
    time knyang, nk pndang mknan pn cam xde slera..kan3?

    ReplyDelete
  2. bestnye dpt mkn ngan rakan2 office..mesti riuh rendah kan..hehe

    rasa cam kenal je pompuan baju pink tu..kirim salam ye utk cc tu..hehe

    ReplyDelete
  3. hahahah..kenal ke ngn CC ani tu? alamak...

    ReplyDelete