Saturday, March 24, 2012

BAIK DIBALAS TAK BAIK

Nak kata cerita ni kelakor, rasa macam tak kelakor

Nak kata cerita seram, tak jugak..memang langsung tak seram

Boleh kata cerita ni ala-ala mini sentap la..( ada ker? )

Berkait dengan pameran pengantin yang sedang berlangsung di PICC, aku ni dengan terujanya ber"FB" dengan sorang member pompuan..Aku labelkan sebagai M je lah. 

Ye lah, wanita kan biasanya sangat teruja dengan pameran-pameran pengantin, pelamin-pelamin, cup cake untuk pengantin, door gift, baju pengantin, mekap, bla..bla..bla..

Aku pun promote pameran ni..

" M, datang la ke PICC..ada pameran pengantin..", kata aku

" So?.. aku lambat lagi nak kawin ni", kata M

" Alah, jalan-jalan..tengok-tengok..cari inspirasi..", balas aku

" Apa kata kalau u je yang pergi ronda-ronda, tengok-tengok, mana tau nak kawin dah kan dalam masa terdekat..kereta dah ada, rumah pun bakal ada..so carilah surirumah pulak. tak kan nak single je kan..", jawab M.

Haaaaaa?????? Tersentap mak noxxxxx...

Aku berniat baik nak promosi, tetiba kena ceramah a.k.a sound check dengan member sendiri..


Kataku :
Betul lah kata Raja Pian, jangan nak buat baik sangat kat orang..


3 comments:

  1. errr pe kate ko pk positif & aggp 2 sekadar cdgn dia je..

    wpun dy gunakan ayt yg agak menyentap jiwa..hihi..

    ReplyDelete
  2. ko balas balik, aku dh pegi, hari2 pegi ... pagi petang siang malam, kt tempat keje aku kot !! ekekekk

    ReplyDelete