Wednesday, March 21, 2012

TAHNIAH ADIK SEPUPU

Aku tau, adik sepupu aku tak pernah tau kewujudan blog picisan aku nih..
So? dia tak akan baca apa yang aku tulis ni.

Aku nak wish TAHNIAH!! TAHNIAH!! TAHNIAH!!

Dia dah ambik result SPM dia, dapat 5A 3B 2C..
Aku tak tau sekarang ni Kementerian Pelajaran kira macam mana..

Sebelum-sebelum ni masa aku sekolah rendah, akak ngn abang aku dapat SPM ikut pangkat..ada pangkat 1, 2 dengan 3.

Aku siap tanamkan dalam diri nak dapatkan pangkat 1

Turn aku SPM, boleh pula dia ikut gred A1, A2, B3, B4, C5, C6, D7, E8, F9.

Sekarang ni aku dah tak tau langsung..Tapi bila adik sepupu aku cakap dia dapat result ikut A, B, C, jadi maknanya memang ikut ABC la ye?

TAHNIAH sekali lagi untuk dia, susah woo nak dapat 5A tu, nama pun SPM kan?

Moga-moga tercapai impian dia nak masuk matrikulasi.

Kataku : 

Tumpang bangga sebab makcik aku dulu kata dia tak dapat nak belajar tinggi, so dia nak anak dia sambung cita-cita dia..InsyaAllah..


3 comments:

  1. tahniah kat dia gak....tolong belanja dia on behalf...heheh bawak dia makan satay :D

    ReplyDelete