Saturday, April 28, 2012

COKELAT HANYA UNTUK WANITA?


Sape suka cokelat? Kalau suka, sila angkat kaki kiri..

Ha..mampu ke kau nak angkat kaki kiri? Akak-akak tu sila jaga tatatertib ye, terbukak kain nanti.

Tau tak yang cokelat ni boleh menenangkan?

Tak tau ea? Kalau makan dengan penuh feel, confirm akan menenangkan pemakannya.

Hahahah…

Tapi betul ke cokelat tu untuk pompuan je?

Pelik betul dengan statement sorang kawan ni, bila nampak lelaki makan cokelat dia akan kata “ pompuan je yang suka makan cokelat”

Ha? Kau ingat cokelat tu macam mekap ke? Khas untuk wanita je ke?

Tak masuk akal betul statement macam tu.

Apsal dalam iklan kat TV tu dia tunjuk lelaki makan cokelat?

Dah nama pun makanan kan..tak ada nya nak beza-bezakan lelaki dengan wanita kecuali lah Kacip Fatimah dengan Tongkat Ali. Tapi aku rasa, wanita pun bedal gak Tongkat Ali.

aku bukan penggila cokelat, tapi kalau orang bagi memang aku tak tolak..hahaha

Kataku :
Kotex memang untuk wanita sahaja..hehhehe

6 comments:

  1. ceh,,sp cakap coklat utk wnita je?

    tp bgus gak kalo org pcya cm2..t laki smpn coklat utk pmpuan,,untung la kami..haha

    ReplyDelete
  2. tang bab kotex tu memang tuk orang pompuan je laaa..hahaaa

    ReplyDelete
  3. UniMeow - haha rasa2nye mmbr tu da biasa bg ckelat kt girl, tu yg dia igt cklat hnya utk girl
    adylia - haha yg tu xleh dinafikan.
    JS - coklat wajib klo ke lgkawi, kt tmpt lain xfeel klo beli..hehe

    ReplyDelete
  4. haha, tak patot, tak patot, ingat coklat tu ader gender ke hape, haha!mcm2, kan?huhu

    ReplyDelete
  5. sy makan coklat... tp sy bukan penggemar coklat... hehehe...
    tak minat sangat dgn coklat ni... kadang2 makan pun sekadar nak rasa jer.... :)

    ReplyDelete