Monday, February 25, 2013

BR1M 2.0

Happy gituh bile dapat SMS suh gi pejabat UMNO kat Presint 15 untuk collect surat kelulusan BR1M.

beratur dari sebelah showroom Nissan tu sampai ke level 3..gigih tak kitorang?

Sepatutnya kena ambik vaucer 23 Feb kat Dewan Serbaguna kat Presint 11, tapi aku ambik langkah bijak untuk postpone ambik kat situ. Aku pergi tadi kat Perbadanan Putrajaya dan cashkan kat Maybank Cyberjaya.

Mudah kan? Tak payah nak tunggu lama dengar ceramah..eh ceramah ke? what ever la..kire sedara mara dengan ceramah jugak la tu kan? Dengar orang cakap-cakap pasal BR1M bagai.



Terima kasih kerajaan Malaysia sebab bagi bantuan RM 250.00 ni untuk orang-orang macam kitorang nih.

Aku tak sentuh lagi duit tu. Plan untuk simpan-simpan saat-saat terdesak nanti.

Guna duit untuk enjoy? Akan dipikirkan kemudian..

org akan cakap "ala stakat RM250.00 je" tp bg aku, nilai tu besar wei..bole buat beli kasut..

Kataku :
Mata duitan? Zaman sekarang memang kena macam tu lah..

5 comments:

  1. leh reg lg tak?? aku nk reg utk adik ipar !!

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete