Wednesday, November 19, 2014

WESTERN FOOD DI IMPIAN KAFE, BB NILAI

Assalamualaikum...


Last two weeks ada ke Giant Nilai. Singgah makan kat Impian Cafe.

Menu yang disediakan adalah makanan melayu dan jugak western food.

Restorannya bersih dan bercirikan Islamik. Lagu yang dibukak pun sume berunsurkan keislaman.


Aku tak try masakan melayu tapi tengok kat buku menu tu, ada menu-menu yang not available. 

Dari segi rasa makanan yang aku order, aku bagi 5/10 saje sebab ada kurang sana dan sini.

Aku review tempat-tempat makan ni mengikut tekak aku. Maaf kalau ada yang tak setuju dengan pendapat aku.

Nota kaki:
Bila nak diet kalau gi jalan kawan asyik cakap tempat ni makan best, tempat tu makan best..


2 comments:

  1. xpyh diet la.. mkn je.. hehhee.. jrn marah.. hehee

    ReplyDelete
  2. nampak macam sedap.. kalau 5/10 ermm..kena pikir 10 kali nak singgah makan hehee

    ReplyDelete