Monday, July 6, 2015

DEKO-DEKO RAYA

Assalamualaikum...

Meriah opis dengan deko raya. Penuh dengan lampu lip lap.

Dulu masa kat opis lama, siap ambik separuh hari siapkan decoration kat lobi. Puas hati bila tengok hasilnya.

Tu cerita dulu, kat opis sekarang ni pun meriah jugak bila datang idea nak menghias.

Jom layan gambar :-


 Proses stapler sampul duit raya untuk hiasan gantung.

 Bersemangat tampal sampul duit raya kat partition. Sampul je ke? Duitnya mana?

Kalau boleh semua tempat nak tampal. Nanti siapa nak kemas balik bila raya dah habis ni?


 Lampu pelita di hari raya. Pasang api pun best ni..





Begitulah hasilnya deko raya di Seksyen Kewangan.

Sekian.

Nota kaki:
Bukan niat nak berlawan, sekadar memeriahkan sambutan.

7 comments:

  1. dah buat entry dah ye. takpe saya karang2 buat karangan. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha..xpndai nk huraikan cerita..

      Delete
  2. Kemain meriah! Dah siap deco raya, harap feeling keje tu tak ke laut hendaknya. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. feeling kerja tu dah lari sikit..otak memikirkan kampung..huhu

      Delete
  3. meriah nya ofis kau.. ofis aku sendu je... xde feel langsung

    ReplyDelete
    Replies
    1. setaun sekali korn..hahha kau la kena mulakan dulu, baru nnti yang lain follow deko2..

      Delete
  4. wahhh, kemain hiasan raya di pejabat~

    ReplyDelete