Wednesday, February 15, 2012

SERBA SALAH JADINYA

Plan nak gi holiday dengan Geng A

Geng B plak tetiba nak ikut

Geng A tak kisah kalau Geng B nak join

Geng C pun tak nak lepas peluang..pun nak ikut sama

Geng B tetiba sentap bila Geng C nak turut serta

Open lah weh..kita pergi holiday bukan nak "menyundal" (sorry..bahasa agak kasar).. so, buat apa nak takut & rasa tak senang?

Aku ok je, semua tu kawan-kawan je kan..

Kataku : Susah kalau ada kawan jenis tak senang dengan kawan yang lain...profesional la weh

5 comments:

  1. ramai geng awak ni.. huhu.. best sgt ke tmpt korg nak gi tu sampai sume geng nak pegi tu? sy pun xsuka camtu.. kalau leh nak be natural je dgn sume..

    ReplyDelete
  2. ayu
    * tempt biasa2 je tp sume xpenah lg pegi tmpt tu kan..hehhe..sya jadi srba slah..

    JS
    * ha tu la..rmai geng pn ssh..jadi kes mcm ni..klo xbg ikut nnti trik muka plak..adoii

    ReplyDelete
  3. biasa la 2..ad la x puas hati 2..sabar je la..huhu..siapa yg byk cerita,,x pyh ikut..HAHA!

    ReplyDelete
  4. Ct Mawa
    * good suggestion..kan? sape yg byk cite..byk songeh..dia kna tggal..

    ReplyDelete