Sunday, November 25, 2012

KAD KAHWIN SEORANG KAWAN

Tajuk entry macam tajuk untuk Cerekarama je kan? Serius tak boleh blah..

Bulan depan, one of my close friend akan bertukar status dari seorang bujang kepada seorang suami orang. TAHNIAH in advance buat kawan tu.

Masa mula-mula dia sampaikan berita ni, rasa macam tersentak sikit..

Dah makin ramai yang menamatkan zaman solo, tinggalkan aku sensorang yang masih solo..

So, last Wednesday ( ttba lak terspeaking ) aku ambik cuti sebab nak kumpul dengan kawan-kawan ( 3 orang je pun ) kat KLCC sebagai tanda lepaking terakhir sebagai seorang teruna untuk kawan aku tu.. Lepas ni kalau lepaking sama-sama pun, dia dah jadi suami orang dan tak boleh nak "giler" sangat kan..

 utusan raja sehari dari bakal pengantin..love love tu..sangat-sangat bukan Luqman..hahha

 ko buat muka badut plak kan, letih aku senyum..kire senyuman paling sweet aku bagi tu

bakal pengantin buat muka badut lagi..atas pelamin kalau kau buat muka macam tu memang kena lepuk dengan aku

Kataku:
 Kawan-kawan dah sukses dengan kerjaya..aku?? hurmm syukur rezeki Allah bagi

1 comment: