Wednesday, May 22, 2013

BBQ DI OPIS


Semata-mata nak berBBQ, kitorang buat jugak kat opis..bukan dalam opis la, tapi kat dalam taman yang open air.

Buat Sabtu lepas, habis group discussion cancel sebab nak focus bakar-bakar ayam nih sume.

Seronok jugak dapat kumpul kawan-kawan dan enjoy sesama.

Bakar ayam, lamb, burger bakar buatan sendiri, sosej dengan kerang.

Walaupun setakat BBQ kat taman je, tapi feeling tu rasa macam kat tepi pantai.
Opis korang ada ke taman-taman macam ni?

Lepas siap semua kena kemas balik dan make sure tak ada kesan-kesan bakar.. Alhamdulillah..semua clear..








 
 
Kataku :
Lepas ni Singapore..erkk Singapore??



2 comments:

  1. smoke detector tak berbunyi ke bila banyak asap

    ReplyDelete