Saturday, June 13, 2009

DUA HATI [FAUZAN DAN SHATINA]

14 Mac 2009 - Tarikh pernikahan Fauzan ( Pau ) dengan soulmate dia iaitu Shatina ( Tina ).
Majlis pernikahan diadakan secara sederhana di sebuah surau ( xtau nama surau ) di Subang iaitu berhampiran dengan rumah Tina.

Majlis pernikahan yang diadakan selepas waktu asar dihadiri oleh ahli keluarga dan saudara mara kedua-dua belah pihak yang mana datang dari Rembau, N9 dan Butterworth, Pulau Pinang.
Dengan sekali lafaz sahaja, Tina sah menjadi hak milik Fauzan. Alhamdulillah... bangga gak aku sbb ngn sekali lafaz je tu.. ahahha mesti ko da wat latihan byk2 kan malam sebelum nikah tu kan Fauzan? ehehehhe.. Tahniah sebab da ada tggungjawab dan komitmen utk msa akan dtg.

Staff PICC yang datang meramaikn majlis pun ramai gak. Of course le aku ada, geng2 AV, Cik Nuurul, Puan Kay ( pun dtg? ), Ain, Fikri, En. Zaki dan famili, En. Yuss & famili, En. Arof & famili, geng2 rumah Tina, Nor, Nisa, Faisal, Izat etc.

Terharu le jugak sbb one of my friend da nikah. dah jadi suami orang dah.. kire da kena tinggalkan status bujang untuk selama-lamanya..ehehehhe

apa la yang ko rase bile berdepan ngn kadi ni kan? sure jantung ko cam nak tecabut kan?rakan-rakan pejabat yang datang memberikan sokongan.. yang baju brown tu ntah bile lagi?debaran cuba disembunyikan oleh Permaisuri 


Pengantin lelaki cuba menenangkan diri sebelum diijab kabulkan

No comments:

Post a Comment